Футболистът на Берое Салим Керкар получи контузия в края на контролата срещу Дунав Русе (1:1), коят се игра на изкуствения терен над стадион. 

В 88-та минута Керкар настъпи топката с десния си крак, който поддаде и се строполи в наказателното поле пред Благой Макенджиев. Французинът не успя да продължи участието си в срещата и бе сменен принудително от Стивън Петков. 

Керкар напусна терена придържан от двете страни, като изпитваше сериозна болка, въпреки че веднага му бе оказана медицинска помощ от лекарския екип на Берое. 

Преди седем месец Керкар претърпя операция именно на дясното коляно. Той се завърна в игра през миналата седмица в контролата срещу Поморие, в която записа 15 минути игрово време. 

В мача срещу Дунав Салим Керкар се появи на терена в 60-ата минута, след като замени Спас Делев, но срещата се оказа доста тежка за него.

Очакванията са футболистът да отсъства дълго време от игра, а сега му предстои ядрено-магнитен резонанс, който ще определи и степенна на контузията му. Има съмнения за скъсани кръстни връзки, но това ще се уточни след преминаването на медицинските прегледи.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS