Новото попълнение на Локомотив Пд Стойко Сакалиев заяви след края на двубоя срещу Левски от четвъртия кръг на А група, че ако „сините” са толкова добър отбор, колкото претендират е трябвало да вкарат поне с 6 гола. Шампионите се наложиха с 3:1 над гостите от Пловдив.

„Играхме доста прилично. Допуснахме много лесно изравнителния гол. Макар, че аз бях далеч от цялата тази ситуация и не мога да коментирам дали има дузпа или няма, но факт е, че при центрирането имаше грешка, която не трябваше да допускаме и нямаше да се стигне до това спорно положение. Но и да не беше това, Левски пак щеше да има шанс за дузпа. Съдията се подсигури, ако не беше първото полувреме, щеше да има през второто”, каза след края на мача Стойко Сакалиев.

„Левски претендира, че е добър отбор, ако беше така, трябваше да бият поне с 6 гола. В съблекалнята съотборниците, които са били близо до ситуацията казаха, че дузпа нямало на 100 процента, даже до колкото знам и страничният рефер се е разколебал, но явно съдията го е страх. Не искам да критикувам него”, допълни играчът.

„Мисля, че резултатът не е реален. Трябваше да е хикс. Аз съм доволен от своята игра. Всеки си има мнение”, завърши Сакалиев.