Централният нападател на Локомотив София Дормушали Саидходжа вкара в миналия кръг дебютния си гол с червено-черната фланелка и освен това, изработи дузпа срещу Академик. Сега той се завръща на стадион „Българска армия“, където с екипа на Локо Сф ще излезе в дербито срещу един от бившите си отбори ЦСКА. Саидходжа даде интервю за Гонг преди съботния сблъсък.

„Човек, като не е в добра форма и няма голове, когато започне да вкарва, се чувства по друг начин. Надявам се да излезем с успех от следващия мач. С натрупването на мачове вече започвам да се чувствам по-добре игрово и се надявам от ден на ден нещата да изглеждат по-добре“, каза Муши.

„Имам добри спомени от престоя си в ЦСКА, сега не искам да ги коментирам. Гледаме си нашия отбор. Надявам се да вземем нещо от този мач. Дали ще успеем да спрем ЦСКА, ще се види в мача, сега нищо не мога да кажа. Борим се и играем да влезем в зона „Европа“. Ако побеждаваме, ще се класираме. Всичко зависи от нас. Аз лично вече се адаптирах към Локо Сф и нямам никакви проблеми. Имам договор за 2 години и половина с клуба.“

Саидходжа отказа да прогнозира изхода от съботното дерби с „червените“. „Шансове има. Както за тях, така и за нас. Ще се види в края на мача“, завърши играчът на Локо Сф.