Левски записа първо поражение в лятната си подготовка, като допусна пълен обрат от Петролул – от 2:0 до 2:3. Новакът в румънския елит реализира три попадения след почивката, за да накаже грешките на „сините”. Левски все пак можеше да стигне поне до равенство, но след като Георги Иванов направи пълна промяна на отбора след 62-та минута, тимът трудно намери ритъма си, едва в края на срещата.

Левски диктуваше положението през първото полувреме, като създаде доста интересни атаки, и не позволи много действия на Петролул. Още в шестата минута Иван Цветков комбинира с Даниел Димов, който стреля мощно по тревата в долния десен ъгъл и откри резултата.

След като пропусна отлично положение в 18-та минута, капитанът на Левски в този мач Сержиньо Грийн успя да се реваншира в 41-та. Тогава футболистите на Петролул сбъркаха пас точно пред пеналта си, Грийн отне, навлезе в наказателното поле, и реализира за 2:0.

Петролул започна ударно второто полувреме, използвайки отпускането в редиците на Левски. Мощен удар от пряк свободен удар на Комазец намали до 2:1. Веднага след това Стефан Станчев пропусна да покачи преднината на Левски, като ударът му с глава бе спасен с мъка от румънския страж.

Само седем минути след първото попадение за Петролул падна и второ. Подаване мина през центъра на синята защита, сърбинът Никола Комазец преодоля излезлия напред Акалски, и вкара в мрежата.

В 62-та минута Георги Иванов смени всичките си 10 полеви футболисти, като цял мач изигра единствено Кирил Акалски.

В 76-та минута защитата на Левски допусна нова грешка, бранител на сините увисна, и топката достигна лесно отново до Комазец, който от въздуха реализира за 2:3.

В заключителните 15-тина минути отново Левски натисна, но така и не успя да стигне до изравняване. В продължението Йовов стреля, вратарят спаси, а при добавката Милиев нацели гредата, но това не промени резултата, и той си остана 2:3 за румънците.

Следващата контрола на Левски е на 13 юли срещу Амкар Перм.