Президентът на ЦСКА Димитър Борисов говори пред Гонг в деня на 45-ия си рожден ден.

„Благодаря за пожеланията. Как минава денят? Занимавам се с належащи неща и така”, заяви босът на червените и коментира вчерашната си среща с треньорът в оставка Любослав Пенев:

„Имахме някои неща, които ги изгладихме. Седнахме като мъже и се разбрахме. Смятам, че той може да остане, но вече всичко си зависи от него.”

„Не мога да коментирам думите на г-н Нейков, защото става въпрос за задължения от 2004 година за такса смет, които ЦСКА дължи на общината – към 600-700 хиляди лева и наемите, които не са плащани от 4-5 години.”

„Направили сме план за плащане. Днес главният счетоводител внесе 40 хиляди лева, утре ще внесе още 60 хиляди и така ще почнем да плащаме всеки ден и да погасяваме. Не очаквам проблеми.”

„Бях на срещата с кмета, бяха юристите на спортното министерство, беше г-н Герджиков, взеха се някакви принципни решение и от днес започнахме да плащаме на министерството, а те на общината, а общината почва да плаща на „Титан” за определена дейност.”

„Смятам, че докато дойде март месец за лидензиране на клуба, тогава всичко ще бъде о’кей.”

„Едно от нещата, които си пожелах за рождения ден, е ЦСКА да излезе от медиите. Да излязат тези негативизмите от ЦСКА.”

„Не мога да ви кажа спортно-технически защо се получи така, но винаги, когато има загуби има някакви дрязги и някакви неща, които се случват. Мисля, че вече излизаме от кризата. Както видяхте в Базел играхме горе-долу добре, независимо, че паднахме. Срещу Славия също играхме добре. Надявам се отборът вече да тръгне нагоре.”

„Не очаквам нови катаклизми, ние не сме максималисти и не сме казали на 100% шампионска титла. Все пак титлата не се решава в последните три кръга сега, а през пролетния полусезон.”

„Няма да изведа футболистите довечера. Нашите футболисти не пият алкохол, независимо, че влизат в заведението. Ще ги почерпя по-нататък”, каза още рожденикът Димитър Борисов за Гонг.