Бруно Рибейро, за когото настойчиво се говори, че ще напусне Лудогорец, даде интервю пред португалскотo издание Record във връзка с последните горещи събития в клуба. Специалистът скандализира с разкритията си, че фенове на Лудогорец са искали да нахлуят в дома му.

Припомняме, че за смяна на Рибейро се заговори още след отпадането на разградчани от Милсами в Шампионаката лига. След загубата от Черно море в мача за Суперкупата, както и след серията колебливи игри на отбора, слуховете станаха все по-съществени. По информация на Гонг бившият треньор на Локомотив Пловдив Едуард Ераносян ще поеме шампиона.

„Влязоха в контакт с нов треньор, при все, че все още съм тук. Това е тотално неприемливо. Дори още не съм прекратил контракта си, а нов наставник ще поема управлението на процесите. Сложно е“, започна Рибейро пред Record.

На въпрос дали е вярно, че фенове на Лудогорец са опитали да щурмуват дома му, португалският специалист не отрече, а поясни: „Вероятно някой от директорите е разкрил адреса ми, защото никой друг не го знаеше. Но със сигурност бе случка, която ме изплаши. Не направиха нищо специално обаче“.

„В момента чакам предложение за постигане на споразумение за разтрогване на договора ми. Не ме е страх, аз съм тук, за да разреша проблема. Ако не стане, ще се обърнем към ФИФА. Ще почакаме още два или три дни обаче, за да видим какво ще стане“.

Освен това, Бруно Рибейро се оплака от спортния директор на клуба Методи Томанов. Той разкри, че шефът е правил трансферите без да се вслушва в значителна степен в думите му.

„Играчите бяха прекрасни. Бяхме изградили чудесен екип. Можехме да станем шампиони. За жалост, времето бе малко“, завърши Рибейро. 

Спрете експеримента "Бруно Рибейро"