Старши треньорът на Локомотив София Диан Петков бе изключително разочарован след равенството 2:2 с Видима Раковски. Столичните железничари повеждаха на два пъти, но след драма в края на срещата, тимът си тръгна само с точка от Севлиево.

„Много ми е болно, защото този мач си го бяхме спечелили на два пъти и накрая елементарни индивидуални грешки на футболисти ни лишиха от победата. Мисля, че заслужавахме да спечелим мача, но тези елементарни грешки в края ни лишиха от победата, имахме и повече положения. Тези грешки дори деца няма да ги допуснат“, сподели Диан Петков.

„Или не мислим, или някои футболисти психически са много зле. Просто имаше и някакви случайности и късмет Видима да си вкара двата гола.“

„Дарко Савич изобщо не искахме да го вадим, но така стана, че смените се объркаха заради контузии. Във всеки мач хабя едни такива нерви, просто не мога да ви опиша колко ми е болно след този мач, след толкова наивни грешки. В момента съм толкова разстроен, че не мога да говоря за подготовката през паузата“, завърши наставникът на Локо Сф.