Страхотна драма се разрази в самия край на двубоя между отборите на Видима Раковски и Локомотив София, завършил 2:2. Само в рамките на заключителните 5 минути двата тима си вкараха три от решаващите попадения в мача от 4-я кръг на А група, който се игра в Севлиево.

Домакините от Видима Раковски измъкнаха драматично равенство, въпреки че на два пъти столичните железничари успяваха да поведат в резултата. Въпреки спечелената точка, съставът от Севлиево все още остават без записан успех от началото на сезона.

Столичани имаха игрово предимство през по-голямата част от мача. В 14-ата минута Марчо Дафчев можеше да открие резултата, но уцели напречната греда с удар от фаул от около 25 метра. В средата на полувремето пък домакините имаха своя добър шанс, но Атанас Иванов не успя да преодолее Валентин Галев от десетина метра.

Втората част продължи двуостро, а в 69-ата минута гостите от София стигнаха до попадение. Владислав Романов проби от ляво и пусна в наказателното поле към резервата Преслав Йорданов, който отблизо засече в мрежата.

Към края Видима се активизира и стигна до изравняване в 89-ата минута, когато Александър Бранеков засече центриране от дясно в наказателното поле за 1:1. Следващите няколко минути можеха да докарат до инфаркт феновете и на двата тима. Радостта на домакините не беше дълга и в следващата минута Локомотив отново поведе. Йорданов беше изведен в чиста позиция и пусна топката покрай плонжа на Ивайло Василев.

В четвъртата минута на даденото от съдията продължение обаче Александър Бранеков центрира технично и Веселин Стойков отклони леко топката в мрежата на столичани за крайното 2:2.

След поделените точки Локомотив София се намира на 9-а позиция с 4 точки, докато съставът от Севлиево е на 13-а позиция с 2 пункта в актива си.