Капитанът на ЦСКА Александър Тунчев сподели след поражението с 0:4 от Лудогорец, че може би тимът се е повлиял от случващото се в клуба през последните седмици – финансови проблеми и промяна на собствеността.

„Червените“ претърпяха загуба в мача от 24-ия кръг на А група, който се игра в Разград.

„Доста добре стояхме до към 30 минута, не знам някак се стреснахме, уплашихме ли се. Резултатът видяхте какъв е. Не е само в защитата, целият отбор не игра добре в първите кръгове, опитахме се днес да играем по по-добър начин, но след като получихме гола, се промени ситуацията. Наши грешки в индивидуален план са причината за поражението“, сподели Тунчев пред Diema sport.

Запитан, дали футболистите са били повлияни от проблемите в клуба, защитникът каза: „Определено се отрази на всички, всеки ден четем и слушаме какво се случи. Нормално е да се отрази.“

След последния съдийски сигнал Александър Тунчев отиде при агитката на „червените“, която бе на Лудогорец Арена: „Феновете искаха да изразят подкрепа, молбата им беше да даваме всичко от нас, а те ще бъдат винаги зад нас.“

„Надявам се по най-бързия начин да се отърсим и да забравим този мач. Трябва ние сами да си помогнем. Трябва да вдигнем глава, да си вземем нужната поука, да се постараем да не допускаме повече тези грешки. Ще играем за победа в останалите мачове, пък каквото се получи“, коментира още Тунчев.