Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев похвали ЦСКА за играта в двубоя от 24-я кръг на А група, загубен от „червените“ с 0:4 в Разград.

„Шапка им свалям на ЦСКА, че играха мач днес. Не се затвориха, не правиха простотии“, сподели Кирил Домусчиев.

„На трибуните имаше доста чужденци и всички казаха, че мачът е бил уникален, особено първото полувреме. Много съм доволен и такива мачове трябва да има. Без простотии и с много положениея. Стана един хубав мач. Държах на ви го кажа и да поздравя ЦСКА и новия им треньор, че излязоха и играха момчетата“, коментира още Домусчиев, който първоначално каза, че не му се говори, а по информация на Гонг причината е катастрофа, случила се по-рано днес, в която е загинал един от неговите охранители.

„Някакви мои си ядове имам. Всеки си има теми, които не би искал да коментира“, заяви само Домусчиев по темата.

Попитан дали Лудогорец вече е шампион, Кирил Домусчиев заяви: „Няма да коментирам. Не знам, дали е шампион, има оше много мачове. Нека отборите идват да играят футборл и да радваме феновете.“

„Шест точки нищо не значат. Какво да кажа за Моци? Съдията също предупреждаваше играчи на ЦСКА, че ще им покаже картони за груби нарушения, но не го правеше. Недейте да говорите глупости и да ме занимавате с теми, по които не съм компетентен“, завърши Домусчиев по повод съдийството на рефера Георги Йорданов в двубоя.