Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов заяви след равенството с Лудогорец, че „армейците“ са били по-активният отбор, но за съжаление не са успели да стигнат до победата.

„Получи се интересен и динамичен мач. Жалко, че не победихме заради хората, които дойдоха да ни подкрепят. Опитахме се да направим всичко, което е по силите ни. Днес видях промяна в държанието и отношението на футболистите. През по-голямата част от мача съм доволен от държанието и агресията. Не съм доволен от многото тактически грешки, които допускаме“, коментира Радуакнов.

„През първото полувреме се опитахме да пресираме и да отнемем топката в половината на съперника, но не се получи. Допускаме много грешки, които трябва да изчистим. Благодаря на публиката, която ни подкрепяше през цялото време“, добави треньорът на ЦСКА.

„Лудогорец спечели, защото на нас ни трябваше само победа. Тях ги устройва повече този резултат. Вярвам, че ЦСКА ще стане шампион и ще се борим. Не искам да правя сметки. Трябва да се концентрираме върху работата, която ни предстои. И в днешния мач се видя, че Лудогорец задържаше по-добре топката. Няма смисъл да правим сметки. Играхме за победа до последно, но не успяхме да победим и гледаме напред. ЦСКА не трябва да бъде зависим от един играч. ЦСКА трябва да побеждава и да не зависи от един играч.“

„Можехме да победим, но видяхте, че накрая можехме и да загубим. Бяхме по-активният отбор и повече търсехме победата, но накрая можеха да ни победят, ако бяха вкарали гол от последното си положение. Бяхме подготвени за техния състав“, продължи наставникът на „армейците“.

„В нашия влязоха двама млади играчи, които обаче имат да работят още много. В днешния мач се видя, че разликата между мъжкия и юношеския футбол е много голяма. Клубът е най-голям. Всеки, каквото си направи, друг не може да му го направи“, каза още Милен Радуканов.