Наставникът на Славия Милен Радуканов остана недоволен от показаното от тима му в мача с Локомотив София. "Белите" паднаха с 0:2 и все още са сериозно застрашени от изпадане.

Според специалиста, вината за поражението е в две индивидуални грешки на играчите му, от което се е възползвал противникът. Ето и какво заяви Радуканов:

"Не можахме да вкараме гол, затова паднахме. Тренирахме, че Локо София разчита на фаулове и корнери, но ни вкараха. Държахме инициативата, но в края допуснахме и втора грешка и втори гол."

"Няма спокойствие, докато не завършим първенството, трябва да печелим мачове. Напрежението е огромно заради слабите резултати. Предстоят ни три финала."

"Първо търсим вината в себе си - треньори и футболисти. Надявам се да продължим по-добре, защото си виждаме грешките."

"Имаме проблеми в атака, откакто Наско курдов ни напусна. Той беше нашият основен реализатор. Не сме доволни от това което показваме. Надявам се Галин Иванов да е добре. Налага с лед аддуктора си. Дано да е добре."

"Нищо не ме изненадва, щом Берое са победили, значи са по-добрият отбор. Явно те са най-добрите във втрата седмица и го показват."

"Ние имаме още три мача и трябва да ги спечелим и трите. Нищо, освен победи, не ни интересува и трябва да ги вземем."

"Виждаме се почти всеки ден с президента, нормално е да е недоволен, след като не вървим. Ние си знаем нашите грешки, ще вземем мерки, за да не се повтарят."

"Имам пълното доверие на президента и вярвам, че занапред ще продължим да работим заедно. Ще вземем мерки това да стане. Феновете с право са недоволни и искам да им се извиня за последните резултати. Но това е на този етап - 16-17 момчета, нямаме и нищо на пейката", заяви Радуканов.