Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов заяви, че Левски е фаворит в предстоящото дерби, като допълни, че „сините“ печелят мачовете си доста убедително в последно време. Това каза треньорът след победата на тима му с 2:1 над Славия в мач от 23-я кръг на А група.

„Доволен съм от това, което видях, владеехме инициативата. Мисля, че още първото полувреме можеше да водим по-убедително, но след 2:0 имаше отпускане. Нека да създадем пък ще отбележим“, започна Радуканов.

„Оптимистично настроен съм преди Левски, ние искаме да създаваме, да комбинираме, да владеем топката, а не да ритаме напред“, продължи Радуканов.

„Мачът с Левски е най-важният мач, всички го очакват с нетърпение. Левски е фаворит, виждате как печели последните си мачове. Доста убедително“.

„Поздравявам момчетата. Трупат се много проблеми, върху които работим всекидневно. Който се раздава, ще играе, който не, ще почива. Сега вече почваме да мислим за Левски. Каква бе ползата да загубим днес, а да мислим за Левски. Ще гледам мача на Левски с Локомотив на живо, ще гледам и записи“, каза още Радуканов.

„Винаги може някой от младите да прегори, ето и Богомил днес. Разликата между юношите и мъжете е много голяма. Важното е на терена да покажем колко сме добри, а не на приказки“, допълни наставникът.

„Камбуров е истински професионалист. Имах разговор с него през седмицата, когато той ми каза, че каквото решим - ще изпълнява“, сподели още специалистът.

„Не коментирам съдиите“, завърши треньорът.