Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов явно се е вслушал в гласа на сектор Г и е взел решение да пусне едновременно на терена двама от голмайсторите си Мишел Платини и Мартин Камбуров. Според източници на Гонг Милен Радуканов дори е бил „посъветван“ от част от ръководството на „червените“ да прибегне до този ход за дербито срещу Левски.

При така стеклите се обстоятелства Радуканов почти сигурно ще смени начина, по който ще играе ЦСКА във вечното дерби, като ще заложи на Платини и Камбуров един до друг в нападението на „червените“.

От идването си на стадион „Българска армия“ Милен Радуканов е критикуван, че оставя Мартин Камбуров на резервната скамейка за сметка на някои от своите любимци, които пък не са ефективни. Именно заради това си решение видинчанинът е критикуван най-много от феновете и ръководството, което до момента не се бъркаше в работата му. Сега обаче част от шефовете са намекнали на треньора, че трябва да играе по-атакуващо и да заложи на двамата си нападатели.

Подобен вариант на решение на атаката на ЦСКА бе загатнат още на вчерашната пресконференция на Милен Радуканов. На нея той с половин уста призна, че може да смени схемата на игра, за да удовлетвори желанията на хората над него и феновете на отбора да играе с двама нападатели.