Билетите за мача между ЦСКА и Левски, който е в петък, вече са пуснати в продажба в търговските мрежи на „Пикадили”, „Германос” и „Офис1”, но са с места определени в секторите за привърженици на ЦСКА.

Цени на билетите:

сектор А – 15 лева

сектор В – 12 лева

сектор Г – 10 лева

сектор Б ( гости) - 10 лева

Касите на Армията, до фен магазина ще работят от днес ( 25.10.) до четвъртък (27.10.) включително с работно време от 13:00 до 19:00 часа. В деня на мача билети ще могат да бъдат закупени от касите на Ариана и Гурко, които ще отворят в 12:00 часа и ще работят до 19:00 часа.

Гостите ще могат да закупят билети за определените за тях места в деня на мача, но само на касата откъм метро станцията.

Закупен билет не се връща на касите, независимо от това дали ще бъдете допуснат до стадиона. Ще бъдат взети и допълнителни мерки при пропускателния режим за влизане на стадиона. Фенове, които са във видимо нетрезво състояние няма да бъдат допуснати, ще има и ултравиолетови лампи, за да се предотврати влизането с фалшиви билети. Децата до 14-годишна възраст трябва да имат попълнена декларация от родител и да бъдат с придружител на спортното събитие.