Трансферът на албанеца Енцо Малинди в Славия е на път да пропадне, научи Гонг. Младежкият национал на страната си отбеляза гол за белите срещу Спортист Своге, изкара с отбора цялата подготовка в Анталия и бе харесан от спортно-техническия щаб. В последния момент обаче, от сегашния му клуб Партизани Тирана са променили офертата си и футболистът засега остава в родината си. Той се прибра в Албания след лагера на Славия в Турция за работна виза, но до днес така и не се е завърнал на Овча Купел.

Белите не успяха да си осигурят услугите и на друг нападател-македонецът Александър Байевски. Той бе желан от наставника Стевица Кузмановски, но в крайна сметка е предпочел оферта от Румъния.

Така проблемите на Славия в нападение остават, след продажбата на Здравко Лазаров и контузията на Дениран Ортега. Нигериецът все още се възстановява от сериозна травма и ще пропусне първите двубои на белите в първенството.

Утре най-старият столичен клуб играе последната си проверка преди шампионата -срещу Чавдар Етрополе от 15.30 на стадион Славия.