В пълна мъгла бе обвит до преди малко началният час на контролата между Верия и ЦСКА в събота.

В крайна сметка, както домакините си бяха обявили в официалния сайт мачът ще е от 17, а не както досега бе известно от 16 часа. В информацията се отбелязва, че домакините са изключително горди от факта, че на техния стадион ще гостува най-популярният български тим.

Желанието на спортно-техническия щаб на „армейците” бе двубоят да се играе от 14 часа, като мотивът е пътуването обратно веднага след края. .

Преди няколко седмици първодивизионният Верия бе поет от бившия треньор на Славия Ратко Достанич. След два успешни мача, Верия отново загуби и в момента се намира на предпоследно място в класирането на елита в съседна Гърция.

Днес "армейците" имаха две тренировки, като следобедното занимание се проведе в балона на базата в Панчарево. Младенов раздели играчите си на два отбора за двустранна игра. В нея взеха участие както Стойчо Младенов, така и помощника му Пламен Липенски. Отборът на наставника победи убедително, като момчетата на Липенски отнесоха достатъчно подигравки за слабото си представяне.

Отборът на ЦСКА заминава утре сутрин за Гърция, като се предвижда да направи следобедна тренировка на стадиона на Верия.