Феновете на ЦСКА са изготвили петиция, която ще внесат в Министерски съвет. От нея става ясно, че привържениците на клуба искат да разберат какво се случва в момента с отбора им и най-вече какво се прави от страна на държавните органи.

Феновете се надяват по този начин да предизвикат проверки на всички останали клубове за финансови задължения и нередности, както и на БФС, за да се види дали тази институция е толкова чиста, за да решава за другите.

Привържениците се надяват да получат отговор до сряда – до 13.00 часа. Ако това не се случи и не се обърне внимание на исканията им, в петък се предвижда да се проведе мирен протест по централните улици на София, като феновете предвиждат да преминат пред сградите на Президентството и Парламента.

Под петицията подписите си сложиха редица запалянковци на армейския клуб, начело с шефа на централния фенклуб на ЦСКА - Димитър Ангелов – Дучето, както и редица адвокати, интелектуалци и известни личности.

Феновете са категорични, че Александър Томов трябва да си понесе законовите санкции за натрупаните задължения: „Трябва един път завинаги да се излезе от този порочен кръг, за да се излезе на чисто.”