Отборът на Лудогорец е устремен към четвърта поредна титла, която иска да осигури в домакинството си на Локомотив София. Двубоят е тази вечер в Разград от 19.00 часа. Срещата от 30-ия кръг на А група ще можете да наблюдавате в Gong Play и по Diema sport. Мачът ще бъде предаван по Дарик радио, както и минута по минута в Gong.bg.

Победа е необходима на Лудогорец, за да се превърне и на теория в недостижим на върха в класирането. За втори път в историята си, тимът може да стане шампион предсрочно. Празникът на разградчани може да бъде още по-значим, заради откриването на новата трибуна на стадиона в града.

Час и половина преди началото на срещата, домакините ще отрежат лентата на трибуна „Моци“. В тържествената церемония участие ще вземат още собствениците на клуба Кирил и Георги Домусчиеви, русенският митрополит Наум, както и държавници.

Официалната програма по честванията на 70-ата годишнина на „Лудогорец Арена“ стартира в 18.00 ч. с изпълнение на детето с ангелски глас Крисия. Следват много изненади за феновете, като кулминацията ще бъде изпълнението на новия химн на Лудогорец от певицата Деси Слава.

Въпреки празниците, съперникът на разградчани в предстоящия сблъсък е най-прогресиращият отбор в А група през тази кампанията - Локомотив София. Тимът ще иска да развали настроението на съперника и на неговите фенове. Столичани обаче все още чакат първата си победа в историята срещу "орлите", като до този момент загубиха и четирите си гостувания в Разград, като вкараха само два гола в тях.

Отборът на Лудогорец не успя да вкара попадение във вратата на Локо София единствено в последния мач между двата тима – 0:0 в столицата.

Съдия на срещата ще бъде Станислав Ставров.

Предполагаеми състави:

Лудогорец: Чворович, Кайсара, Терзиев, Александров, Минев, Дяков, Ешпиньо, М.Александров, Марселиньо, Мисиджан и Кишада.

Локомотив София: Митрев, Елтон, Бранеков, Ранджелович, Трифонов, Том, Старокин, Тодоров, Гъргоров, Романов, Генов.