Собственикът на ЦСКА Прамод Митал посети отбора по време на вечерята преди вечното дерби на базата в Панчарево.

Импровизираната среща, на която е присъствал и „дясната му ръка” Александър Томов, се е състояла в 21.00 часа, като индиецът е пожелал успех на своите футболисти и се е снимал и ръкувал с всеки един от тях.

"Сигурен съм, че се вълнувате много за утрешния важен двубой. Много държах лично да се видя с всички вас. Надявам се, че успехите от последните ни мачове ще се повторят и утре. Вярвам в Стойчо Младенов като ваш лидер и на всички играчи от тима”, заяви по време на срещата собственикът на ЦСКА Прамод Митал.

Индиецът добави, че победата срещу Левски е равна на титла за „червените”: „В едно съм сигурен: ако победим утре, ще станем шампиони на България, а защо не европейски в бъдеще.”

„Поканил съм цялата си фамилия в България и много мои приятели. С мен дори е моят баща, който е глава на цялата ни голяма фамилия и е на 80 години. И той ще ви подкрепя”, заяви още Митал, цитиран от официалният сайт на клуба.

Митал е останал в компанията на играчите около 40 минути и се е съобразил с техния спортен режим.

„При успех ще дам специален бонус за всички от отбора. Това е за мен първи мач в България. Аз искам този клуб да бъде много силен в Европа. Правителството ни подкрепи, а ние имаме големи проекти, осигурили сме сериозни суми за модернизация на базите, като част от тях ще вложим и в надеждни играчи.", допълни Митал.

По изрично желание на боса на „червените” за събитието не са били известени медиите.

В началото на визитата Александър Томов представи лично собственика на ЦСКА г-н Митал: „Не е случайно, че преди този решителен мач идват при отбора лично и собственикът, и президентът на клуба. Убедени сме, че утре можете да победите Левски, вие реално сте много по-добри."

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов се обърна към собственика на „червените” с думите: „Господин Митал, обръщам се към Вас от името на всички в ЦСКА. Благодарим Ви за уважението, което проявявате. За нас остава да направим всичко възможно да защитим честта на клуба и авторитета на нашия собственик. Ще се постарем да оправдаем доверието.”

На днешната тренировка всички играчи, на които залага Стойчо Младенов, тренираха на 100%.

Измъчваният от болки в коляното Александър Тунчев също проведе пълноценно занимание като по всяка вероятност ще излезе утре като титуляр, макар и на инжекции.

Прогнозирай ЦСКА - Левски тук!