Отборът на ЦСКА заминава в сряда за турския курорт Анталия за първата част от зимната си подготовка. До днес „армейците” избираха между Кипър и Турция, но в крайна сметка предпочетоха южната ни съседка. Първоначалният план предвиждаше подготовка в Поморие, но лошите климатични условия накараха Стойчо Младенов и щаба му да заявят спешната промяна.

Според официалният сайт на ЦСКА футболистите ще отседнат в познатия петзвезден хотел Аркадия, който дава идеални възможности за подготовка.

Тимът заминава на 9 януари, сряда, в 17,50 часа с полет от летище София и се прибира на 21 януари с полет от Истанбул, който е предвиден за 20,30 часа.

ЦСКА ще проведе за трети път подготовката си на това място, което е добре познато за треньорския щаб на „червените”. Веднъж Стойчо Младенов води отбора на лагер там, а миналата година и Пламен Марков предпочете същото място за подготовка.

По всяка вероятност в края на лагера там ще бъде потърсена проверка срещу някои от отборите, които също са на подготовка там.