Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла получи потвърждение от полицията, че може да се яви на детектор на лъжата. Това обяви самият той след пресконференцията на стадион „Българска армия“, на която бе представен новият старши треньор на „червените“ Миодраг Йешич.

Майкъла показа съобщение с утвърдителен отговор от полицията, като в същото време покани и вече бившия треньор на клуба Стойчо Младенов да се яви заено с него. Ако пожелаят, двамата могат да ползват детектора в петък, 11 януари, сутринта.

Илиев остана обиден от реакцията на Младенов след дисциплинарното му уволнение преди няколко дни. Според Майкъла, самият той не е знаел за готвената рокада, докато в същото време треньорът не пожела да повярва на думите му.

На нарочна пресконференция вчера, Младенов обяви, че се чувства предаден от шефа на „армейците“. От своя страна пък Майкъла коментира, че в продължение на три месеца е спасявал Стойчо Младенов от отстраняване.

"През живота си не съм предал никой. Със Стойчо Младенов бяхме заедно и правехме програмата, когато Венци Живков му се обади. Не знаех за какво става дума. Три месеца съм бил зад гърба на Младенов и е адски некоректно такова отношение от негова страна", каза Илиев.