Старши-треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов почти сигурно няма да може да разчита на двама чужденци за дербито срещу Левски. Това са Мишел Платини и Себастиан Скиорили, които все още нямат право да играят за „червените“. Именно минималният шанс двамата да получат картотека принуди Младенов да ги използва много малко минути в генералната репетиция за мача срещу Раднички Ниш. И двамата се появиха в последната четвърт на двубоя.

Документите на Мишел Платини ще бъдат разгледани от СТК в четвъртък, за когато е насрочено заседанието на комисията. Причината за това е мачът Чехия – България и фактът, че повечето от участниците в комисията са в Прага. Почти сигурно обаче искането на ЦСКА за Платини отново няма да мине с успех.

Проблемът на аржентинеца Себастиан Скиорили е в липсата на разрешение на работа. При положение, че то бъде получено няма да има проблеми Скиорили да бъде картотекиран. От ЦСКА обаче разкриха, че шансовете на Скиорили да получи документа са минимални клонящи към нула, но винаги остава вратичка за чудо до края на седмицата.

Гонг разбра, че заседанията на СТК е насрочено за четвъртък, а заседанието на Дисциплинарната комисия е утре.