Последната официална среща на ЦСКА за сезона – утре от 14.30 срещу Вихрен за първенството на А група, ще даде възможност на старши треньора Стойчо Младенов да направи значителни промени в стартовия си състав.

Наставникът е решил да даде почивка на някои от играчите си, които често започваха сред първите 11 в мачовете на ЦСКА. Най-фрапантно се очертава да бъде отсъствието на Тодор Янчев в халфовата линия на тима. Завърналият се в Борисовата градина през лятото играч, бе неизменен титуляр до този момент. При очакваното отсъствие и на бразилеца Маркиньос, се заформя двойката Абдер Кабус и Георги Илиев в средата на терена.

До последно Младенов ще решава дали да стартира по-рано ваканцията и за някои измежду централните си защитници Вальо Илиев и Александър Тунчев. Нищо чудно в игра да се появи след контузия и холандецът Куидо Ланзаат.

Твърдо в нападение срещу Вихрен няма да стартира и Неи. На негово място в игра ще се появи Георги Чиликов. Често започвалият от начало двубоите на „червените” Кевин Амунике също ще бъде евентуално заменен от Зе Руи.

Аут от последното за 2007 година домакинство на ст.”Българска армия” са контузените Йордан Тодоров и Велизар Димитров с което прекрояването на тима ще бъде доста осезаемо.

ЦСКА ще търси задължителните три точки, за да увеличи още повече аванса си в класирането преди зимната пауза пред втория в класирането Локомотив Сф.