„Всички фенове на ЦСКА очакват да победим, аз също. Така както същите тези фенове очакваха да победим на старта и Черно море. Не се получи, но в същото време всеки тим, когото срещаме играе с пределна мобилизация срещу нас. ЦСКА е име, което ги кара да подхождат по този начин” – това каза на днешния брифинг старши-треньора на „червените” Пламен Марков. Наставникът говори пред журналисти, преди следобедната тренировка, след която ЦСКА потегля за Пловдив, за мача си утре от 17-я кръг на „А” група срещу местния Локомотив Пд.

„Очаквам и вярвам, че ще победим! Проблематично е единствено състоянието на национала Александър Тунчев. До последно с доктора на тима ще умуваме, дали да го ползваме в двубоя.”

Пламен Марков говори и за психологическото състояние на играчите си след нулевото равенство преди седмица на ст.”Българска армия” срещу Черно море.

Треньорът отказа да коментира съдийското назначение на Христо Ристосков за мача утре, като каза, че ръководството трябва да взима отношение по тези въпроси, а не той.

Локомотив Пд – ЦСКА е утре от 14.30 на стадиона в пловдивския квартал „Лаута”.

Чуйте още от пресконференцията на Пламен Марков.