Тази сутрин централният бранител на ЦСКА Александър Тунчев мина на ядрено магнитен резонанс в Дианабад. Защитникът се оплаква от болки в коляното и от лекарският щаб са назначили изследването за да разберат какво точно е състоянието на футболиста.До последно Тунчев ще бъде под въпрос за двубоя срещу бившият си тим, Локомотив (Пловдив) тази събота от 14:30 на стадион „Лаута”.

Младият защитник на ЦСКА Александър Бранеков може да претърпи операция в близките дни. Контузията на футболиста е в областта на адукторите.Силните болки не позволяват на младока дори и да тренира индивидуално. Тази сутрин на Бранеков са му поставени обезболяващи инжекции но ако болката не отмине по всяка вероятност той ще бъде опериран.

Тазсутрешното занимание на тима започна с час и половина закъснение. Причината е че Пламен Марков отново разговаря на дълго със своите футболисти за отминалия мач срещу Черно море и обърна специално внимание на допуснатите грешки за да не се повтарят за в бъдеще.

От ръководството на Локомотив Пловдив са отпуснали едва 850 билета за привържениците на ЦСКА. Феновете на „червените” не са доволни от прекалено малкото билети и ще направят всичко възможно да се сдобият с още пропуски за съботният мач.

От централния фен-клуб заявиха че искат всеки запалянко на „армейците”, който се е сдобил с билет да бъде допуснат до стадиона въпреки обявената бройка от страна на домакините 850 човека.