За втори път Арбитражната комисия към БФС отсъди в полза на Пламен Марков, след като не уважи жалбата на ЦСКА за намаляване на компенсацията, която клубът трябва да заплати на бившия наставник на отбора за прекратяването на договора му.

В началото на април специалистът разтрогна с „армейците” по вина на клуба. Тогава стана ясно, че ЦСКА трябва да плати солидна неустойка на треньора от Севлиево.

Последва ответна жалба от страна на ръководството на „червените”, които поискаха преразглеждане на случая, но Арбитражната комисия отсъди отново в полза на Пламен Марков.

Бившият наставник на ЦСКА сподели, че от тази инстанция нищо не зависи и най-вероятно ще се стигне до Граждански съд. Пламен Марков обаче остави вратичката отворена и заяви, че това ще се случи единствено, ако не успят да постигнат лична договорка с шефа на „армейците” Александър Томов.

„Не знам дали трябва да ми платят. Има си Граждански съд, който разглежда подобни финансови въпроси. С г-н Томов не съм се виждал по никакъв повод. Никакви разговори и срещи не сме имали”, допълни Марков, който не скри, че е имал нови предложения за работа, но за сега не е приел нито едно от тях.