Пирин продължава без загуба в контролите, след като днес победи с 2:1 и Видима-Раковски (Севлиево). Мачът се игра на базата в Рилци, а и трите попадения паднаха през втората част.

През първата част "орлетата" пропиляха две голови положения, а гостите от Севлиево само едно. След подновяването на играта, двамата треньори извършиха по няколко смени. В 55-та минута Пирин поведе с гол на влезлия като резерва Благой Пасков, който получи топката на границата на наказателното поле и с хубав удар прати кълбото в мрежата зад вратаря на Видима.

Гостите изравниха с гол на Ангел Русев в 62-та минута, който засече топката с глава след центриране. Пирин отново поведе седем минути по-късно, след като Пасков центрира в наказателното поле на Видима, където топката попадна в капитана Стойков, който финтира вратаря и отбеляза на празна врата.

До края на двубоя имаше по един сериозен пропуск и за двата отбора, а съдията отмени гол за Видима в 81-та минута, отбелязан от Владинов. Но съдията свири фаул в нападение, информира БГНЕС.

Така "орлетата" продължават да са без загуба в контролите, след като победиха Локомотив Пловдив, Миньор, Септември Симитли, а днес и Видима.