Пирин Благоевград ще се опита да вземе нападател на ЦСКА. След като „орлетата” върнаха на Левски Иван Цачев се отваря огромна пробойна в нападението на благоевградчани. При това положение шефовете на Пирин са влезли в контакт с колегите си от ЦСКА за помощ. Двете ръководства са в добри отношения покрай трансферите на Спас Делев и Борис Галчев. Освен това в момента „червените” са до голяма степен зависими от благоевградчани.

Причината е Уго Баес и бъдещето му в Пирин. Ако Стефан Грозданов остави парагваецът в отбора това означава, че ЦСКА ще си реши огромен проблем свързан с квотата за чужденци и картотекирането на Игор Митрески.

В момента Йоан Андоне разполага с доста нападатели, а преди заминаването за Свиленград обяви, че нищо чудно да се раздели с още един или двама нападатели.

Според запознати от Пирин са водени предварителни разговори с ЦСКА относно Дормушали Саидходжа. Всичко зависи обаче от мнението на Йоан Андоне и дали ще даде зелена светлина по тази сделка.

Запознати обаче твърдят, че може да се водят преговори и за други играчи на „червените”, но за момента всичко се пази в тайна.

Новините за ЦСКА достигат до вас със съдействието на Хотел „Романтика” в Свиленград.