Старши треньорът на Берое Петър Хубчев заяви след контролата с Пирин Гоце Делчев, че очаква в отбора да пристигнат нови футболисти.

„Доволен съм само от първото полувреме. През второто полувреме ми харесаха само малки части. Явно някои хора си мислят, че са със статут на звезди и имат по-големи права от другите. Не трябва да допускаме това. Само работа и тичане. Това е формулата за успех в нашия отбор”, коментира Хубчев.

„Ако има някои извинения за играта през второто полувреме, това е натрупаната умора. Ние тренирахме сутринта и има малко натрупана умора. Всички играчи се включват на 100% в подготовката и съм доволен. Единственото извинение е, че се е натрупала малко умора”, добави старши треньорът на Берое.

„В никакъв случай няма да промени плановете ни, че мачът за Суперкупата ще се проведе в София. Следим доколкото е възможно отборът на Апоел.”

„Очакваме нови футболисти, но нека дойдат и тогава ще говорим. Аз съм доволен, че в Берое няма футболисти, които са ориентирани само към финансите. Не искам да разкривам постовете, на които търсим нови попълнения”, каза още Петър Хубчев.