Старши треньорът на Берое Петър Хубчев бе изключително афектиран след поражението с 2:3 от Пирин Гоце Делчев. Наставникът обвини, че част от играчите му са направили груби грешки, нехарактерни за професионални футболисти.

„Едва ли има какво да се каже много след такъв резултат. Видях страхотни тактически грешки в невероятно отношение в някои хора. Но това са неща, които трябва да коментирам с футболистите. За мен това е недостатъчен професионализъм, да нямаш желание да обърнеш мача“, сподели треньорът.

„Всички тези футболисти са привлечени със знанието и по желанието на треньорския щаб. Знам, че отговорността ще пада върху мен. Няма лесни мачове, ако ние си мислим, че другите отбори ги е страх да излязат срещу нас – няма такова нещо. Човек, който е бил във футбола знае, нямаш ли концентрация, не се ли раздаваш, който и отбор да е, няма да стане. Ние бяхме големи аристократи в този мач.“

„Винаги треньорите ще са виновни, но видях и невероятни грешки, един професионалист просто не може да се движи така по терена. Този десен бек – Педро, не си е свършил работата, какво ме интересува, че е вкарал два гола, като са му вкарали два през неговата зона. Аз виждам това, че той не си е свършил работата“, завърши Петър Хубчев.