Люпко Петрович коментира пред Дарик радио плановете за селекция на клуба. Опитният специалист предпочита само три, но класни попълнения, вместо шестима нови, които да не бъдат от високо ниво.

„Ние двамата с Георги Иванов направихме списък какво ни трябва в отбора, защо ни трябва. По принцип ни трябва по малко във всички звена, но не искам да говоря конкретно. Бавим се, а е трудно да се намери добър футболист. Работим по този въпрос. По-добре да намерим трима добри футболисти, вместо да вземем шест слаби. Разчитам на перуанеца, който трябва да е класен футболист. Разчитам на още двама, но класни. Може още две-три попълнения освен тези, защото ще имаме много мачове“, коментира Люпко Петрович.

„Бедоя каза, че ще отговори, когато се прибере, но в моите мисли той не остава. За какво да го чакам? Ако не поиска да подпише, ще намерим друг футболист. Това е положението. Лошо е, че всичко се случва една седмица преди началото на подготовката. Трябва да работим по цял ден, за да направим силен отбор. Трябва всички да бъдем заедно като един. Сега не сме, а така стават малките и големите проблеми. Левски е най-големият отбор в България, така както е Звезда в Сърбия. Левски може да преодолее всичко и да стане това, което трябва да бъде“, завърши треньорът на „сините“ пред Дарик радио.