Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира с насмешка информациите за трансфер на Георги Терзиев в Лацио.

„Трансферната сага с Георги Терзиев и Лацио беше едно интересно четиво по Коледа на кафе. Към днешна дата няма нито една сериозна оферта, която са ни накара да седнем на масата. Запитвания много, но конкретна оферта не сме получавали. За мен това е напълно естествено за този етап от годината“, заяви Петричев.

„Възможни са изходящи трансфери, но към днешна дата не мога да кажа с някаква категоричност дали ще има или не. Не бих искал да казвам имена. Играчите са един колектив. Има много голям брой запитвания за Владо Стоянов, Кайсара, Марселиньо, Съни Дяков и за всички, които се представиха много добре в европейските турнир. Никога не бихме спрели, когото и да било, всеки има право да се развива и да печели средства, ако е дойде подходяща оферта за клуба и футболиста. Имаме един бюджет за тази година, който е реален. Нямаме нужда да продаваме футболисти. Имаме доста сериозни приходи и от нашата търговска дейност“, каза още изпълнителният директор на шампиона.