Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че клубът ще разчита на всички футболисти, които изнесоха мачовете в Шампионската лига и няма нужда никой от тях да бъде продаван.

„Да си пожелаем да бъдем на такива форуми като миналата година. Тя беше интересна и напрегната. Както ние, така и вие, обичаме живота на високи обороти. Да си пожелаем да имаме силите и куража това да се случи и тази година. Не бих казал, че имаме много новини. Решихме да спазим традицията, за да зададете въпросите си, ако можем да ви отговорим, ще бъда доволен, ако не можем днес, то в близките дни ви обещавам да го направя“, коментира Петричев.

„Утре отборът заминава за Турция. Традиционно първият лагер го провеждаме в Анталия. На 18 и 20 януари имаме контроли с Гройтер Фюрт и Димано Москва. Вторият лагер ще се проведе в Испания. Имаме потенциални съперници за всички дати, но тъй като се съобразяваме основно с мнението на старши треньора с кои да играем, в момента текат разговори. Целта е да играем с максимално силни съперници в Испания, за да може отборът да се подготви по най-добрия начин.“

„Знаете, че нашата политика към момента за трансферите не е променена. За да се осъществи изходящ трансфер, освен клуба, трябва да бъде доволен и играчът. Трябва и двете страни да са удовлетворени. Има много голям интерес за наши играчи, има запитвания от най-различни дестинации и първенства, но оферта, която вкарваме в графата „сериозна“, все още не сме получили. Заминаваме с тези момчета за Турция. Те ще бъдат момчетата, които ще изнесат пролетния дял на шампионата. Надявам се да видите по-силен Лудогорец с добре познати имена."

"Няма как да кажа срещу каква сума бихме се разделили с даден футболист. Ние нямаме необходимост да продаваме футболисти на всяка цена. Не искаме да показваме на някой на инат, че можем да продаваме футболисти. Ние можем да продаваме футболисти, бъдете сигурни. Направихме добри приходи не само от европейските турнири. “, каза още шефът в Лудогорец.