Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев сподели своето мнение за евентуалното изхвърляне на Литекс от А група.

В миналото Петричев нерядко е влизал в скандали с хора от Литекс, но въпреки това той изрази мнение, че Литекс трябва да остане в А група.

„Вие знаете, че през годините е имало доста престрелки между двата лагера и най-вероятно очаквате да кажа, че трябва да им се отреже главата. Моето мнение обаче е по-различно. Аз мисля, че Литекс е отбор със стойност, който е хубаво да бъде в А група“, заяви Петричев и добави:

„Да не забравяме обаче, че има правила, а тези правила трябва да се спазват. Дали Литекс трябва да бъде оставен или изваден, трябва да кажат хората, които определят правилата.“

„Моето мнение не е меродавно. Аз искам да играем с Литекс. Някои неща сме ги отчели и ние - начинът, по който си развиват школата. Прекалено много позитиви има проектът на Литекс, но правилата са затова да се спазват. Не съм аз човекът, чието мнение е меродавно в случая“, допълни Петричев.