Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви в Спортно шоу Гонг по Дарик радио, че съдейки от интервюто, което новият наставник на тима Бруно Рибейро даде за Нова Тв преди ден, очевидно мениджърът на Челси Жозе Моуриньо ще помага за развитието на „орлите“.

Както е известно, португалецът каза, че се намира в прекрасни приятелски отношения със Специалния и разкри, че е възможно играчи на английския шампион да акостират в Разград.

Шефът поясни още, че няма нищо официално във връзка със слуховете за трансфер на Жуниор Кайсара в Шалке и Владо Стоянов в Рома. 

„Моите първи впечатления за Рибейро са за възпитан и сърдечен човек. Бариерите бързо падат в комуникацията. В Лудогорец основният коз винаги е бил колективът. Той е възпитан и коректен човек. Бързо намерихме общ език. През последните дни се бяха натрупали въпроси, бяхме на полусъединител и затова бе важно да обсъдим и уточним някои неща, защото ние вече сме в процес на подготовка. Треньорът одобри предварителния план, който ние имахме. А сега тренировките се водят от кондиционния треньор и помощника на Рибейро. Той самият ще дойде утре. Очаква се другата седмица към лагера да се присъединят и националите ни. На 25 юни вечерта се събираме и тръгваме за Австрия“, започна Петричев.

„За момента аз ще представя тима в Женева за жребия за Шампионската лига. Заедно с колегите от Берое ще бъда. Надявам се на благоприятен жребий. Каквото и да ни се падне, ние сме длъжни да играем. Към всеки трябва да подходим сериозно“.

„Когато има нещо за Кайсара, ще обявим официално. Моите функции са административни и аз вярвам само на подписи, и печати. Кайсара има потенциал да играе в сериозен европейски отбор. Няма да коментирам слуховете за Владо Стоянов. Това са интересни теми за този период. Докато няма подпис и печат, всичко е приказки“, продължи разградският шеф.

„При всички случаи ще търсим нови футболисти. Продължаваме със селекцията“.

„Съдейки по интервюто на Рибейро, очевидно Моуриньо ще помага. Ние обаче трябва да създадем нужните условия, за да може Рибейро да работи и да се адаптира. Аз нямам съмнения, че той е добър треньор. Той е работохолик. Ние също сме такива. Ако е така ще си паснем и нещата ще вървят по-леко“, каза за финал Петричев, който коментира лаконично темата за ЦСКА, споделяйки, че всички в България имат интерес от присъствието на силни отбори в А група, за да стават оспорвани битки.