Старши треньорът на Литекс Петко Петков сподели след победата на неговия тим с 2:1 над Пирин, че е доволен от своите играчи като цяло.

„Нашият отбор доминираше през целия мач, през цялото време водихме играта, само едно невнимание в мача ни накара да бъдем много внимателно до края на срещата. Но като цяло съм доволен от момчетата. Нормално е да се пропуска, но головете успокояват мача”, сподели Петко Петков.

„Дано в мача срещу Дебрецен бъдем по-концентрирани, защото там едва ли ще създадем толкова много положения. Радвам се, че имаше настроение в отбора, има още неща за изчистване на играта, ще проучим още по-добре съперника. Това е мачът на годината за нас срещу Дебрецен, така че ще се мобилизираме за този двубой. Имаме да изчистваме грешки и в двете фази на играта”, добави наставникът.

„Не е изненада Мишо Венков да е в състава, Сашо Цветков също, играха с голямо желание, което е най-важното. Нормално е в този сгъстен цикъл, да пускаме по-голям брой футболисти. Пламен Николов получи удар от съперников играч, сега ще се консултираме с лекаря, за да видим какво му е”, завърши Петко Петков.