Старши треньорът на ЦСКА Павел Дочев заяви, че на отбора му трябва задължителна победа срещу Клифтънвил, която ще повдигне самочувствието на тима преди дербито с Левски в неделя. „На нас ни трябва тази победа, която е задължителна. Първо трябва да измием срама от мача с Олимпиакос, а после успехът ще се отрази положително и на самочувствието ни. Не трябва обаче да се прави паралел между мачовете с Клифтънвил и Левски. Те са изключително различни”, коментира Дочев.

Специалистът заяви, че е имал възможност да наблюдава записи с играта на съперника в Лига Европа. „Видях какво могат. Играят изключително дефанзивно и организирано. Все пак имат 2-3 футболисти, които могат да ни изненадат. Ние обаче не трябва да се плашим от съперника”, каза Дочев.

Треньорът за пореден път се върна към злополучния двубой с кипърския Олимпиакос. „Имахме време да изчистим грешките, които допуснахме. Това беше една срамна загуба, до която се стигна след верига от обстоятелства. Най-сериозно ни повлия вторият гол, който допуснахме в началото на второто полувреме. На почивката бяхме надъхани да обърнем мача, но той ни попари”, каза Дочев. Той обаче не потвърди, че ще прави сериозни рокади в състава си на база резултата от мача с кипърците. „Нормално е да се говори за подобно нещо след такъв резултат. Аз обаче не мога да зачеркна всичко, което се работили през последните 6 седмици само заради този мач. Трябва да се доверя на футболистите си”, допълни Дочев.

Павел Дочев заяви още, че разбира реакцията на феновете след този резултат. „Аз обаче не мога да обещавам нищо, защото това е несериозно. Нормално е публиката да е недоволна след подобни резултати”, заяви още Дочев.