Старши треньорът на ЦСКА Павел Дочев се прибира днес в България. Той прекара почти цялата пауза в Германия, където на място уреждаше подготвителния лагер на „червените”. Освен това обаче, Дочев и Емил Костадинов работеха упорито и по селекцията на тима. Наставникът на „армейците” не отрече днес за появилите се информации относно селекцията на ЦСКА. В последните 24 часа се заговори, че договор с клуба е подписал ганаецът Уилям Тиеро, а вчера в София освен холандецът Грегъри Нелсън е пристигнал още и италианецът Джузепе Акуаро.

„Не искам предварително да коментирам кой е наш футболист и кой не е. Искаме да го направим официално пред всички медии и да се запознаете с новите ни попълнения”, заяви Дочев на път за България. По този начин специалистът не отрече, че тримата футболисти ще бъдат нови играчи на ЦСКА. В същото време упорито се твърди, че се водят преговори с още двама италианци.

Преди няколко дни Дочев заяви, че ще бъдат привлечени трима или четирима нови играчи. Както се развиват нещата, нищо чудно селекцията на ЦСКА да приключи още със старта на лятната подготовка.

До дни ще бъдат обявени и контролите, които „армейците” ще изиграят на немска земя през месец юли.