Старши треньорът на ЦСКА Павел Дочев заяви, че намиращият се на проби сръбски нападател Никола Радулович ще остане в клуба, но това вероятно ще стане в юношеската формация на „червените”. „Той ще остане и тази седмица при нас в Боровец. Преди заминаването за Германия по всяка вероятност ще се отдели от нас и ще тренира при юношите. Ако се наложи ще играе при нас, ако трябва при юношите. Прави добро впечатление”, каза Дочев.

Треньорът обаче не пожела да разкрие подробности около селекцията. „Не искам да казвам конкретни имена, защото това може да бъде чиста спекулация и да усложни нашите преговорите. Факт е, че разговаряме с двама играчи и се надявам да се уточнят нещата в близко бъдеще”, допълни Дочев.

Специалистът изрази желание да има на разположение един комплектован състав преди заминаването на отбора в Германия и съставът да бъде ясен.

Относно адаптирането на новите попълнения Уилям Тиеро, Грегори Неслон и Джузепе Акуаро Дочев заяви: „Нямаха толкова време да разглеждат. Тренирахме интензивно. От терена бяха в хотела. Не мисля, че са били в центъра на София и не са се сблъскали с реалната действителност. Интегрираха се добре в отбора, което е много важно. Мисля, че тук ще им хареса”, допълни Дочев.