Старши треньорът на ЦСКА Павел Дочев бе доволен от отбора си след победата с 3:1 над гръцкия ПАОК. „Когато победим, мога само да съм доволен. По начина, по който момчетата играха, тази победа е заслужена. Момчетата видяха, че когато има колектив, може да има успехи,” сподели той пред Гонг.

„Този период, в който работя интензивно с отбора, опознах момчетата много добре, и като качества, и психически. Имам представа, на кои мога да разчитам. Но при нас няма титуляри и резерви, и ще ни трябват всички футболисти, не ги деля, всички са важни. За мен е важно колективът да функционира, и днес той функционираше,” продължи Дочев. „Имахме добра организация, всички вземаха участие в отнемането на топката, бързо се включваха в свободните пространства. Противникът ни предостави повече пространство, макар че бъдещите ни съперници надали ще играят така. Ние във всеки мач трябва да сме спокойни и уверени, и резултатите ще дойдат.”

За лошия терен, на който се игра двубоят, наставникът отбеляза:„Самият аз бях много изненадан от терена, отдавна не съм виждал такъв, дори не знам дали изобщо съм виждал толкова лош терен. Ние трябваше да играем на друго място, но организаторите обясниха, че там са им искали голям наем, затова имаше промяна. Аз казах и на момчетата, че можем да си търсим извинения, с лошия терен, и топлото време, и мисля, че ме разбраха.”

За колумбийския нападател Хорхе Москера, който записа първи минути за ЦСКА, Дочев каза: „Младо момче, с добри физически данни. В 30-те минути, които игра днес, нямаше много възможности да се изяви. Но мисля, че е перспективен футболист с бъдеще. Ще говорим с мениджъра му, и ще преценим. Аз лично бих го наблюдавал, за бъдещето, това са въпроси на уреждане.”

Павел Дочев призна, че ЦСКА може да привлече още един атакуващ футболист:„Бих искал да направим още нещо за нападател. Имаме нелош материал в момента, но за целия сезон ще ни трябва още един нападател. Шеридан не е отпаднал окончателно, имаше срок до вчера той да реши, мисля че в близките два-три дни ще знаем. И аз не искам да чакам до последния ден преди първенството, искам възможно най-бързо да знам с кого разполагам.”

„Нямаме съперник още за представянето на отбора. Финансовите условия, които ни постави Хетафе, не ни устройваха. Търсим и се надяваме да намерим добър противник, срещу който да зарадваме феновете си,” завърши Павел Дочев.