Спортният директор на ЦСКА Аспарух Никодимов заяви за Гонг, че в клуба е спокойно и всеки си гледа работата. Въпреки непрекъснатите информации за напрежение, готвена треньорска смяна, бунт в съблекалнята, Никодимов каза, че не е забелязал подобни неща.

„Не забелязвам да има напрежение в съблекалнята. Кой каквото иска да си пише, работата си върви. С един мач не свършва животът в ЦСКА. Много клубове са губили и са се изправили, не е толкова страшно“, каза Никодимов.

Относно вероятността за треньорска промяна той заяви: „Треньори винаги са се сменяли и ще се сменят, но ситуацията е спокойна и тиха в ЦСКА. Имахме среща с ръководството, но си говорихме обикновени неща за организацията в клуба. Нито ще върнем загубата, нито нищо. Всеки трябва да отчете грешките, които е направил, за да не се повтарят. Треньорът си е тук, гледа си работата. Всички си гледат работата и са си по места. Не съм забелязал в съблекалнята да има проблеми“, допълни Паро Никодимов.

„Не си правим илюзии, че ще сме шампиони. Хубаво е да побеждаваш, но не винаги става в спорта. Минали сме по този път. Нито ще правя някакви оценки. Няма кой да успокояваме. След като в клуба е спокойно, не се притеснявам какво се говори навън. Бъдещето ще покаже с резултатите“, завърши спортният директор на „червените“.