Спортно-техническият директор на ЦСКА Аспарух Никодимов заяви по повод пресконференцията, на която Милен Радуканов бе представен като старши треньор на тима, че се надява в близките дни да не се стига до друга подобна среща.

На срещата стана ясно, че договорът на Радуканов е до края на сезона с опция за 2 години.

„Предполагам, че ви беше забавно през последните дни. Надявам се, че такава среща няма да имаме скоро“, заяви той. „Надявам се след победите да бъдем в по-добро настроение. Това е спортът. Един губи, а друг печели.“

„Искам да поздравя новия старши треньор на ЦСКА Милен Радуканов и неговия помощник Росен Кирилов. Познавам ги почти от деца. Сега ще работим заедно. Искрено им пожелаваме успехи, здраве и да пазят честта на ЦСКА“, коментира легендата на „армейците“.

"След 90-а година всички знаете какво става в България. Аз лично приемам нормално тези уволнения. Тези клубове вече са частни и собствениците решават какво ще правят. Тези неща според мен трябва да се обмислят. Не можеш да вземеш един треньор за 2-3 месеца. Необходимо е той да работи поне една година и половина. При нас обаче трудно се дава такъв кредит на доверие", добави Никодимов.