Спортно-техническият директор на ЦСКА Аспарух Никодимов не даде конкретни отговори на въпроси свързани с наболели проблеми в „червения“ клуб, като на практика се скри зад гърба на наставника Милен Радуканов.. Никодимов бе гост в Актуално студио „Дерби“. Той не пожела да коментира дали има различни от треньора виждания свързани с титулярния състав и тактиката за различните мачове. „Милен Радуканов е сложен на този пост, за да взема решения и да носи отговорност. Няма да обявявам публично дали съм съгласен с неговите решения. Сигурно, ако питаме всички вас, всеки ще има различно мнение за титулярния състав на ЦСКА. Не сме тук, за да определяме титулярния състав“, каза Никодимов. Той не изказа мнение и за някои футболисти на ЦСКА, чието поведение или игра не задоволява феновете. Относно Мишел Платини, Нджонго Присо и Костадин Стоянов Никодимов заяви: „След края на сезона ще се направи анализ. Кой какво е дал на ЦСКА и дали той ще остане в отбор“. Бившият наставник на „червените“ обаче направи забележка на публиката на ЦСКА. Относно транспарантите, с които феновете се обявиха против присъствието на Присо и Коце Стоянов в състава Никодимов заяви: „Публиката не е фактор, която да определя състава на ЦСКА.

Спортният директор на „червените“ не даде и категорично мнение дали Милен Радуканов трябва да остане треньор на отбора и след края на сезона независимо от факта, че бе изпусната Купата на България, а шансовете за титла намаляха значително. „За нас не е толкова важно спечелването на купата или титлата. Важно е как работи Милен Радуканов, играта на отбора и много други фактори, които ще изградят една комплекса оценка. За титлата вече не всичко зависи от нас“, каза Никодимов.

Той обаче в крайна сметка похвали работата на Милен Радуканов до моменти и заяви, че вижда проблясъци в играта на ЦСКА, които ще се засилват. „В момента обстановката е добра. Радуканов работи добре и отборът започна да се вдига. Нормално е да има спадове в играта. Когато нямаш звезда, която да те дърпа напред спадовете са нормални. Виждате, че вече се дава и път на младите“, каза Никодимов.

Спортният директор на „червените“ се върна към подготовката с Миодраг Йешич и коментира глобално проблемите в ЦСКА. „Всички клубове са в лошо състояние. Проблемите в ЦСКА са плод на дългогодишни грешки, погрешна селекция и плащане на излишни средства на футболисти, които не са дали нищо. Базата също е занемарена. За първи път това ръководство прави неща за ремонта на стадиона и базата. Колкото до подготовката в Турция. Аз присъствах само на половината от нея. Явно имаше търкания между играчите и треньорите. Футболистите имаха желание за повече тренировки, от което бях изненадан и аз“, каза Никодимов.