Португалецът Зе Руи временно е отстранен от ЦСКА по решение на старши треньора на отбора Стойчо Младенов.

Новината официално бе потвърдена от сайта на "червените". Формулировката е "неспазване на спортния режим". След няколко дни, когато минат мачовете на "армейците" с Тулуза и Локомотив Сф, предстои да бъде решено бъдещето на един от новите играчи в ЦСКА.

Безспорно португалецът до момента е "черната овца" на лятната селекция на ЦСКА. Зе Руи отказа да се качи на клубния автобус за двубоя в Ловеч срещу Литекс, поради неизпълнени финансови договорености според неговия мениджър. В няколко мача, Зе Руи изобщо не попада в разширения състав на Стойчо Младенов за срещите от "А" група.

Георги Чиликов е напълно възстановен от травмата си в бедрото, която го измъчваше през изминалата седмица и ще бъде на разположение на старши треньора на „армейците” за гостуването на Тулуза от първия кръг за Купата на УЕФА.

Вальо Илиев, който получи удар в брадата в мача срещу Пирин от 5-тия кръг на А група, също е готов за игра, след като вчера е била залепена разцепената му брада.

Абдер Кабус е напълно здрав, след като бе повален от грип и не взе участие в срещата с Пирин.

ЦСКА потегля за Тулуза в сряда в 10:30 часа, като съперникът на „червените” е осигурил хотела, в който ще бъдат настанени.