От ръководството на скопския Вардар се извиниха официално на колегите си от ЦСКА във връзка с възникналите инциденти на трибуните през първото полувреме на мача вчера между двете агитки.

Днес в Борисовата градина пристигна факс, подписан лично от президента на македонският клуб Атанас Костовски, в който той изразява своят благодарност за гостуването на ЦСКА в Скопие. Според Костовски, цитиран от официалният сайт на ЦСКА „това е била една добра възможност за треньорите на двата отбора да осмислят паузата в националните първенства и да проверят формата на своите футболисти.”

Във факса шефът на Вардар изказва личното си съжаление за инцидентите на стадиона и изрази надежда, че това няма да попречи на бъдещите топли връзки между ЦСКА и най-популярният македонски футболен отбор.

През първата част на контролата, завършила с победа за „армейците” с 2:1 се оформи здраво меле между привържениците на двата тима, като в крайна сметка по-сериозно пострада един фен на „червените”. От страна на Централният фен-клуб на ЦСКА изказаха предположение, че това не е било футболна фенска атака, а такава на чисто политическа основа.