Босовете на ЦСКА са взели решение да организират позитивна ПР-кампания относно представения в края на миналата седмица проект за построяването на чисто ново спортно съоръжение на мястото на ст.”Българска армия”. Първоначалната им идея бързо бе отхвърлена от еколози и природозащитници, които помислиха, че предстои поголовна сеч на зелените площи в Борисовата градина.

За начало от ЦСКА имат идея да свикат пресконференция, на която да обяснят популярно намеренията си, както и да отговорят на всички въпроси, засягащи евентуалното бъдещо строителство. На нея вероятно ще бъдат поканени и част от чуждестранните инвеститори, които се очаква да дадат множество примери за построени в сърцето на паркове десетки стадиони из цяла Европа и как всичко това е постигнато без да се нарушават еко-изискванията.

Шефовете на „червените”, съвместно със своите партньори, са категорични, че новият проект в никакъв случай няма да излиза от границите на сега съществуващия терен, на който е разположен ст.”Българска армия”.

В най-скоро време досегашният дом на „армейците” ще опустее напълно, след като администрацията на ЦСКА се премести в наети за целта офиси на ст.”В.Левски”, където отборът ще приема своите гости през идния сезон.