Всички привърженици на ЦСКА да се облекат в цветовете на любимия отбор, както и да се снабдят с всички необходими аксесоари със знака на клуба – това призоваха два дни преди реванша с Тулуза от Централния фен-клуб на „червените”.

Като съвет към всички готвещи се да дойдат на стадиона, от организацията предупредиха да се снабдят с билети по-рано и да не разчитат в последния момент на случайни продавачи около стадиона, както и да се пазят от добре изработени копия на оригиналните пропуски.

Оригиналните билети за мача са със специална защита и ще бъдат строго проследявани на входовете на стадиона.

В съобщението, публикувано и в официалната страница на ЦСКА се казва още, че 200 допълнителни стюарди ще помагат за охраната на мача на органите на реда. Това стана ясно след проведената днес среща между представители на фенклуба и Столична дирекция на полицията. На нея са се уговорили всички подробности около пропусквателния и и охранителния режим.

Вратите на ст. „Българска армия” ще бъдат отворени в 18 часа, като се призовават привържениците да заемат своите места до 19 часа.

Уточнява се, че след първото влизане на притежателите на билети за мача в стадиона, те няма да могат да го напускат през времетраенето на срещата. Не се допускат лица с чадъри и със знамена с дълги дръжки.