В Борисовата градина не отдават абсолютно никаква сериозност и значение на появилите се вчера в белоруския вестник „Пресбол” информации, свързани с опит от страна на местни тото-мафиоти да повлияят на мача от Лига Европа между Рома и ЦСКА.

На „Армията” нямат никакво намерение да се намесват и да отговарят на журналистическа разработка на чужда медия, още повече, че ЦСКА в никакъв случай не е замесен.

„Все едно наши родни тото-играчи да решат да подкупят с 2 милиона играчите на Аякс, за да паднат от Динамо Загреб в играния от тях мач в началото на ноември. Това в крайна сметка не се получава, Аякс си бие с 2:0. Какво обяснение например трябва да дават хърватите, на евентуална българска медия, ако тя предостави подобен „скандален” разговор на база намерения?”, попита риторично човек от ръководството на ЦСКА за Гонг тази сутрин.

На „Българска армия” смятат, че това може и да е елементарен похват за по-висок тираж от страна на „Пресбол”, като съвсем произволно е бил избран някои от много мачове в Лига Европа.

„Поне наистина да бяхме били Рома”, шегуваха се в ЦСКА след разкритието на белоруския вестник.