Шефът на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов е свикал, засега неофициално среща с тема лятната селекция на тима в края на следващата седмица.

Сбирката, която се чака да бъде потвърдена от Томов и можа да пропадне единствено поради неотложни ангажименти около проблемите с комбинат „Кремиковци”, вероятно ще се състои на ст.”Българска армия” след мача на „армейците” срещу Локомотив Пд. По програма домакинството на „смърфовете” е на 12-и април.

Първоначално от Борисовата градина бе оповестено, че веднага след столичното дерби срещу Локомотив София ще има подобна срещу между шефове и треньори в ЦСКА, но тя не се състоя миналата седмица. Вчера и старши треньора на „червените” Стойчо Младенов заяви, че до момента не са се виждали с ръководството за да бистрят лятната селекция.

В ЦСКА тепърва трябва да обсъдят както бюджета за нови покупки, така и да преценят с кои играчи ще се разделят. Трябва да бъде взето решение и по случая „Емил Гъргоров”, тъй като преотстъпването му от френския Страсбург е до края на настоящия сезон.